Meistä

Viiden tähden elokuvadivari on tamperelainen elokuvien, julisteiden ja muiden aiheeseen liittyvien oheistuotteiden erikoisliike. Elokuvadivarin verkkokaupassa myydään uusia ja käytettyjä DVD- ja Blu-ray elokuvia sekä elokuvajulisteita. Joukossa on myös harvinaisia alkuperäisiä julisteita, jotka ovat muutama vuosikymmen sitten koristaneet suomalaisten elokuvateattereiden seiniä.

Tilaaminen

Verkkokaupassamme on käytössä luotettava suomalainen Checkout.fi-verkkomaksupalvelu. Voit maksaa verkkopankissasi tai luottokortilla.

elokuvadivarin verkkokauppa maksutavat

Toimitus

Toimitamme  tilauksesi 2-5 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta.

Toimituskulut:

100€ tilauksille ilmainen toimitus!

DVD tai Blu-ray: 2,95 € /ensimmäinen dvd/blu-ray. Seuraavat samaan tilaukseen tulevat dvd/blu-ray:t +2,95€ /kpl. Toimitetaan pehmustetussa kirjekuoressa suoraan postiluukkuusi.

Isompi DVD-boxi: 6,95 € /kpl.

Julisteet: 6,95 €. Julisteet toimitetaan putkessa, joka kestää kolhuja ja pitää julisteesi hyvässä kunnossa kotiin saakka. Putkeen mahtuu 10 julistetta, joten kannattaa tilata useampikin kerralla, maksat toimituskulut vain kerran. Toimitetaan lähimpään postiin.

Nouto

Voit myös noutaa tilauksesi kuluitta Viiden tähden elokuvadivarista Tampereelta aukioloaikoina. Osoitteemme on:

Näsilinnankatu 16
33210 Tampere

Olemme avoinna:

Ma-Pe 11-18
La 11-15

Palautukset

Tuotteita koskee 14 päivän palautusoikeus.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä: elokuvadivari@gmail.com. Kannattaa säilyttää pakkausmateriaali, jolloin voit lähettää tuotteen takaisin hyväkuntoisena.  Asiakas maksaa palautuksesta koituvat postikulut.

Tietosuoja

Tietosuoja on nähtävissä täältä.

Sivulla käytetyt grafiikat

Image By: https://365psd.com/vector/free-vector-kawaii-movie-genres-icons-31862Free Vector Kawaii Movie Genres Icons from https://365psd.com

Elokuvat (DVD, Blu-ray) ja julisteet